Tweeter button
Linkedin button
Stumbleupon button
Skype
Werkwijze Topinc

Werkwijze Topinc

inkoop on december 29th, 2013 No Comments

Gechargeerd: Als u vraagt: “Spring?”, dan vragen wij eerst “waarom” en daarna “hoe hoog”. In het eerste contact willen we zo snel mogelijk uw specifieke vraag helder krijgen, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Cruciaal is voor ons de klik met de inkoper die uw verwachting waar gaat maken. Wij beschikken hiervoor over een netwerk met de aanwezige expertises van alle TOPINC-leden, of het nu gaat om publiek of privaat, industrie of technologie.

Afhankelijk van uw vraag gaat u in zee met een individueel lid van de coöperatie of stellen we een team voor u samen. Onze inkopers hanteren geen eenduidige werkwijze. Het proces verloopt volgens de met u overeengekomen vraag/behoefte. TOPINC is  het kwaliteitskeurmerk voor inkopers. Alle leden zijn op voorhand collegiaal getoetst op competenties die we belangrijk vinden voor onze klanten. Zo blijven we samen met u verzekerd van kwaliteit en professionaliteit.

Voordeel van werken met TOPINC is dat u met uw specialistische vraag zo snel mogelijk in contact komt met een inkoopspecialist. Bij vervolgafspraken hebt u niet te maken met een andere personen; u hebt direct contact met een deskundige inkoper , sluit direct een overeenkomst en doet direct zaken. Dat is snel en helder.

Bron: www.topinc.nl

Comments are closed.