Tweeter button
Linkedin button
Stumbleupon button
Skype

Over TCO Procurement

TCO Procurement is een adviesbureau dat bedrijven in de technologie en maakindustrie leert om hun inkoop en logistieke functie beter te benutten.

TCO staat voor Total Cost of Ownership.

Het opereert vanuit een netwerk van professionals die allemaal hun eigen bedrijf hebben. Daardoor kunnen we ook continuïteit bieden. We werken vanuit de visie dat alleen kijken naar de inkoop of logistiek niet voldoende oplevert. Je moet de hele keten overzien om het optimale resultaat te behalen. Ook bieden we ondersteuning bij het uitbesteden van onderdelen en complete afdelingen aan de juiste leverancier in Nederland of  lagelonenlanden.

Onze werkwijze: Wij analyseren uw inkoopfunctie en de kentallen, kijken naar de interne klantgerichtheid en het niveau van uw personeel. Hierbij gebruiken we de huidige processen van uw bedrijf als leidraad. Onze mensen kunnen u operationeel, tactisch en op strategisch niveau van dienst zijn waardoor uw slagkracht verbetert!

De naam TCO Procurement zegt het al: alleen de laagste prijs is niet bepalend voor het beste resultaat van uw inkoop. Het gaat om Total Cost of Ownership, oftewel: alle kosten beïnvloeden uw eindprijs. Elke euro die u bespaart op uw inkoop komt direct ten goede aan uw resultaat!

Uw kapitaal zijn de mensen die het proces faciliteren. Wij brengen uw medewerkers samen met de processen naar een hoger niveau door computersystemen te optimaliseren, uw mensen op te leiden en uw leveranciers te managen. Daarbij houden wij de interne en externe klanttevredenheid van uw bedrijf goed in de gaten.

TCO Procurement is opgericht door Gil Heijmans. Gil is werkzaam als interim-manager en seniorconsultant. Hij heeft ervaring opgedaan bij kleine en grote bedrijven in verschillende branches zoals de luchtvaart-, automobiel- en electronica branche. Meer informatie over de achtergrond van Gil Heijmans kunt u vinden op mijn Linkedin profiel.